Maak me blij met een berichtje!
(Voeg je reactie toe door te mailen naar info@rheaknipscheer.nl)

Beste Rhea,
Heel veel dank voor jouw waardevolle bijdrage aan de uitvaart van mijn vader in de Sint Jan in Den Bosch. Samen met organist Ton Nagel stond je garant voor een prachtige muzikale uitvoering, waardoor het afscheid nog meer verdieping kreeg.
We waren zeer onder de indruk van jouw stem en jouw vertolking van de liederen. Ik zal met name het door jou gezongen ‘Ave Maria’ nooit meer vergeten. Het heeft me diep geraakt.
Warme groet,
Gisèla

Beste Rhea,
Ik wil je namens de familie enorm bedanken voor de waardevolle muzikale ondersteuning tijdens de kerkelijke afscheidsdienst van onze moeder. Net als vele kerkbezoekers, waren we zeer onder de indruk van je stem en de vertolking van de door ons gekozen nummers. Daarnaast ben je een warme persoonlijkheid, die veel rust en compassie uitstraalt. Met je integere en ingetogen houding was je een belangrijk onderdeel van de dienst en heb je die mede gemaakt tot wat die geworden is, een waardig en respectvol afscheid.
Grazie mille,
Pieter

Lieve Rhea,
Wat heb je ons en onze gasten een fantastisch mooie middag bezorgd!
Het was werkelijk een belevenis. Je zang, je geluidsfragmenten en je met liefde en aandacht gebrachte verhaal. We zaten op het puntje van de stoel te genieten. Mozart en de Toverfluit kwamen door jou tot leven!
Een onvergetelijke middag. Dank je wel!
Jelle en Aline

Lieve Rhea,
Wat een mooie avond heb je ons bezorgd met Opera bla-bla. Toen wij buiten kwamen was het net of we in een andere wereld stapten. Jouw manier van presenteren was zo natuurlijk dat er gelachen en geroepen kon worden, maar het was ook heel stil en aandachtig. Wat fijn, ga zo door, je maakt heel wat mensen blij. Dank je, Dank je!
Liefs  Rob en Meld

Beste Rhea,
Wat een leuke avond was het gisteren met je Opera bla-bla. Een onverwacht cadeautje! Een klein theatertje, zo leuk gepresenteerd, genoten van jouw eigen zang, geweldig, en die CD mee naar huis… Prachtig!
Ik kwam nog met een glimlach op mijn gezicht thuis. Wij hebben genoten en wij wensen je heel veel succes 3 februari en voor de toekomst als je hier meer mee wil gaan doen.
Met vriendelijke groet,
Jeanne

Lieve Rhea,
wat heb jij prachtig gezongen tijdens de uitvaart van mijn lieve schoonzus in de kathedraal van Sint Jan in Den Bosch op 9 mei. Je zong haar met jouw gouden stem, werkelijk waar, naar het eeuwige licht. Het maakte haar afscheid tot een bijzondere dag, een dag met gouden randje, ondanks het grote verdriet om haar heengaan. Heel veel dank!
Ank

Rhea en ik kennen elkaar via de operette en het Wijktheater in Den Bosch. We maken regelmatig muziek samen en daarbij geniet ik van haar prachtige stem, ik mag haar begeleiden aan de piano. Rhea is een geweldige vrouw, hartelijk, het is kortom heerlijk om met haar samen te werken. Karen


Dag Rhea,
In april (auditie) en in september (Noorderkerk Amsterdam) heb ik je op piano mogen begeleiden met Voi lo sapete. Dat was al genieten. Afgelopen week hebben we regierepetities en doorloop gehad en is de regie aan de zang toegevoegd. Door het toevoegen van de regietechnische dramatiek heb je een dimensie extra aangebracht. Voor mij is het achter de vleugel nog meer genieten. Daarnaast geniet ik ervan dat je zo diep in je rol gedoken bent en je rol uitstekend beheerst. Last but not least vind ik het erg prettig als mens om met je samen te werken.
Jan Groot


Hallo Rhea,
Wat heb ik zaterdag weer genoten van jouw prachtige zang uit Cavalleria Rusticana. Ik heb mensen in de zaal, na afloop van jouw aria, met tranen in hun ogen zien zitten. De rol van Santuzza lijkt mij op jouw lijf geschreven. Het is voor ons koor een geruststellende gedachte dat jij straks in november met ons meedoet in deze prachtige opera. Wij verheugen ons er nu al op. Tot oktober bij de repetities!
Fred van der Horst


Hallo Rhea.
Ik heb genoten van je  optreden in het t.v. programma Una Voce Particolare. Je straalde als `n echte ster. Met `n geweldige stem.
Groetjes Thea van der Steen.


Beste Rhea,
Wat een schitterende performance in ‘Una voce particulare’! Wij hadden ingeschat, dat jij met de finaleprijs zou worden beloond, maar helaas bleek de jury een andere mening toegedaan. Wellicht een kwestie van smaak. Ongetwijfeld heb je in den lande wel indruk gemaakt en zul je in de nabije toekomst gevraagd worden voor optredens. Ik wens je voor de toekomst alle succes!
Veel groeten!   Jan Foppele


Beste Rhea ik wist wel dat je mooi kon zingen maar ik heb zaterdag gehoord en gezien ik vond het geweldig over de uitslag denk het mijne en was jij de winnaar.
afz. Piet Reuser en de groeten aan je vader


Beste Rhea,
Met reageren op je tv-debuut heb ik gewacht tot ik het nu echt zelf gezien heb. Om het maar meteen uit de doeken te doen: Rita en ik hebben ademloos gekeken en geluisterd naar jouw sprookje. Wat was het mooi. En wat was jij mooi. Vanochtend heb ik de uitzending nog eens bekeken en ik ben het eigenlijk helemaal met de jury ONeens! Jij had moeten winnen! (Wat weten zij er ook van?) Je mag trots zijn op jezelf. Wat kwam er een mooie ziel naar buiten toen jij begon te zingen. Ik ben ook een beetje trots. Dat ik jou ooit heb ontmoet. De eerste aanblik van jou, bij de SNS Bank, waar jij alleen de afdeling klantenservice was, leerde mij meteen: dit is een bijzondere vrouw, met wie ik graag nader kennis zou willen maken. En het is werkelijk gebeurd. Hoera, dank je wel.
Veel hartelijke groeten van
Rita en Joop Doesburg.


We hebben met kippenvel naar de uitzending gekeken!! Wat een emotie en wat een mooie stem!! Veel meer mensen zouden van je moeten kunnen genieten!! We hopen nog veel van je te gaan horen en zien in de toekomst!
Fam. de Boer, Oosterhout


Hallo Rhea,
Wat was je geweldig ik voelde echt de emotie over het stuk wat je zong.
Voor mij was jij de topper de enige. Het was ook zo mooi om je zo te zien stralen je blijft in mijn gedachten in een woord prachtig ik heb erg genoten. Kijk van de week weer naar de herhaling.
Lieve groetjes,
Annie Twigt


Hoi Rhea, Wat ben ik benieuwd naar je zangtalent, succes zaterdag! Ik hoop dat je ook optreedt als wij komend jaar met SaxeBelle weer eens komen spelen in één van de BBS-en in Den Bosch. Die wijktheateravonden zijn altijd heel divers en gezellig en helemaal op jouw lijf geschreven als ik zo over je talenten lees op je website. Precies zoals je zegt: samen doen, daar gaat het om.
Groet,
Jeanny Kroot
voorzitter SaxeBelle


Hallo Rhea,
Heel veel succes zaterdag avond, kijk er naar uit.
Gr Annie Twigt
Operette Rosmalen


hoi Rhea, we hebben jou tv debuut nu nog niet gezien, maar we gaan zeker kijken, want wij zijn toch wel fan van jouw talent!
groet van PHTRS van Baal

 

Beste Rhea Knipscheer,
Wat een verrassing op YouTube met uw vertolking van Voi Lo Sapete O Mama. Ik heb de opname afgelopen week dagelijks beluisterd én bekeken. Een prachtige vertolking en heel mooie expressie. Veel dank.
Jan Koopmans


Beste Rhea,
Afgelopen vrijdag heb ik, met vele anderen, genoten van een sfeervolle musical, neergezet door bewoners van de wijken Haren Donk en Reit. Ik heb je leren kennen als een actieve moeder van Basisschool De Haren, maar hoe langer ik je ken, des te meer kom ik er achter dat ik je eigenlijk nog helemaal niet ken. Iedere keer weer word ik aangenaam verrast door een volgend talent dat je hebt. Je bent een aanwinst voor het BBS Wijktheater en een pareltje in de wijk. Nu kwam ik op je website terecht en ontdekte nog veel meer talenten: prachtig. Ik hoop nog lang met je te mogen samenwerken, het is heerlijk om met je samen te werken.
Groetjes,
Arnold Reijnen,
Stedelijk coördinator Brede Bossche Scholen.
Voorzitter BBS Wijktheater.


Beste Rhea
We hebben genoten van jouw optreden, ik heb nog nooit iemand gezien die zo mooi kan zingen, dat moet je vaker doen.
Ik ben je fan.
groetjes Roohi


Afgelopen zondag was ik aanwezig bij een liederen concert door de jonge sopraan Rhea Knipscheer en de tenor Leo v/d Plas. Zij zongen liederen van o.a. Mendelssohn, Fauré, Schumann en Offenbach. Het geheel werd begeleid door de organist Stephan v/d Wijgert. Omdat dit de site van Rhea Knipscheer is, wil ik over haar iets meer vertellen. Rhea heeft een prachtige warme stem, die zowel laag als in de hoogte prachtig zuiver klinkt. Bij vele liederen, ook samen met de tenor, bezorgde zij mij koude rillingen. Tijdens het concert heb ik vele malen gedacht, wat doet zij in deze kerk. Deze sopraan hoort op grotere podia thuis! Vooral in de aria uit Hoffmann’s Vertellingen kwam het dramatische in haar stem geweldig mooi tot zijn recht. Rhea, ik hoop je nog vaak te mogen horen, ook in opera aria’s van b.v. Verdi, Bellini en Puccini.
Veel succes!
Krommenie.
Richard G. Nordemann.
Operaliefhebber.


Lieve Rhea,
Heel veel succes bij alles wat je onderneemt. Laat maar veel mensen genieten van je mooie stem.
Veel liefs,
Mama.


Dag Rhea en kwartet,
Vorige week heb jij – hebben jullie – de huwelijksmis van Tom & Inga gezongen in de St. Cathrienkerk in ‘s-Hertogenbosch. We waren allemaal onder de indruk en er waren alleen maar vele positieve reacties; het bruidspaar, familie en vrienden etc. en alle gasten hebben erg genoten, vonden het erg mooi. Alles is opgenomen en de video is klaar, zodat we nog (lang) kunnen genieten van jouw prachtige stem en die van het kwartet.
Nogmaals bedankt en veel succes.
Fam. Pots en Receveur


Hoi Rhea,
Heb naar je opnames geluisterd en zit nog steeds met kippenvel op mijn armen, prachtig. Ik zag op je repertoire ook Climb Every Mountain staan… wat zou ik je die graag een keer horen zingen.
Lieve schat hele dikke kus en knuffel voor jou en je kindjes.
Liefs van Muriel


Hallo Lieve nicht,
Terwijl ik luister naar jouw uitvoering van het Ave Maria via de pc van Oom Johan, schrijf ik je dit briefje met kippenvel omdat ik het zo mooi vind wat je laat horen. Ga zo door met dit rijke talent
Liefs van Oom Johan en Tante Caroline


Dag Rhea,
Het mag een wonder heten. Rhea na heel veel jaren terug te vinden op een website. Toen ik op de zolder van ons huis op zoek was naar oude bandjes vond ik ook een bandje van een laatste repetitie 90/91 van De Meierij. Om het strijken van een berg wasgoed aantrekkelijker te maken luister ik die bandjes ondertussen af en weer was ik diep onder de indruk van jouw zang. Ik heb het bandje direct mee naar beneden genomen om het mijn huidige partner (sinds 10 jaar) te laten horen. Ook hij vond het prachtig. Ik was benieuwd hoe het verder met je was gegaan en tikte je naam maar eens in, in Google. Surprise, surprise een website van Rhea met geluid. Bij het horen van het Ave Maria moet ik nog altijd denken aan de begrafenis van Lucie. Gaat het goed met je?
Ben en ik wonen in Doetinchem en we hebben verscheidene concerten van het Ulfts Mannenkoor bezocht o.l.v. Piet van der Sanden. Roos heb ik wel als soliste ontmoet, maar jou niet. Is er een kans dat we nog een keer naar je kunnen luisteren?
Ik wens je heel veel succes met al je muzikale activiteiten en verder veel goeds.
Hartelijke groet ook aan je vader, Lies van Loo


Rhea,
Al bijna 10 minuten zit ik achter mijn computer te genieten van je ontroerende, zuivere stem zoals die te beluisteren is in Panis Angelicus en in het Ave Maria van Bach Gounod. Tussendoor naar beneden gerend om achter de piano te proberen of ik het Ave Maria ook een beetje zo kan laten klinken. Viel niet tegen maar helaas……. Wat een geluk dat ik op die ene dag jou als wijze, getalenteerde, geduldige en uiterst vakkundige zangdocent toevallig heb gevonden. Rust en zelfverzekerdheid straal je uit tijdens de lessen maar ook weet je creatief en tevens doelgericht om te gaan met de onzekerheden van de leerling, ik dus, die zo graag steeds beter wil zingen. Wat heb je mij veel geleerd, wat leer je mij veel, wat heb ik veel bereikt en ……. Wat blijft het spannend om steeds weer opnieuw dingen te ontdekken. Kortom: RHEA KNIPSCHEER, DOCENT, ZANGPEDAGOOG, TALENT, ze is het allemaal!!!!!
Swannet
Met liefs

Tags:
Ervaringen, reviews, zangeres, zangles, optreden, Opera in de Huiskamer, Opera bla-bla, die Zauberflöte, Rhea Knipscheer