Karin Wijma fotografie
Fotografe Karin Wijma heeft prachtige foto’s gemaakt voor deze website. Kijk op Karin Wijma fotografie voor nog meer moois.

Voor Mekaar
Behalve zingen, vertellen en zangles geven, zijn er nog andere dingen waar Rhea zich mee bezig houdt en die deelt zij op www.voor-mekaar.nl.

Paulien Graves Uitvaartbegeleiding
Rhea werkt graag samen met Paulien Graves Uitvaartbegeleiding:
“Bij ons staat intiem en persoonlijk afscheid nemen centraal. Nabestaanden kunnen in ons kleinschalige uitvaartcentrum in huiselijke sfeer afscheid nemen van hun naaste.”  Bovendien houdt de zorg bij Paulien Graves Uitvaartbegeleiding niet op na de uitvaart. Er worden ook activiteiten georganiseerd rondom rouwverwerking.

Genoeg
Over het tijdschrift ‘Genoeg’, waarin inspirerende verhalen staan van mensen die eenvoudig gelukkig zijn met genoeg.

Aandacht bij afscheid
Susan van Agten is ritueel begeleidster bij uitvaarten.
Zij is vooral actief in Noord Holland, in en rond Amsterdam, waar zij begeleiding biedt aan de familie bij een persoonlijk en waardig afscheid van hun geliefde overledene. Kijk op haar website voor meer informatie.

KeurigOnline
Een prachtige eigen website al vanaf € 1,- per maand!

CultuurBosch
Voor alle mensen die wat hebben met Kunst en Cultuur in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Je kunt er een mooie persoonlijke pagina aanmaken.

BBS Wijktheater
Op de Brede Bossche Scholen in ’s-Hertogenbosch vinden regelmatig podiumavonden plaats. Het Wijktheater brengt de cultuur van het Theater op een laagdrempelige manier dicht bij de mensen in de wijken. De toegang is altijd gratis. In 2017 is de naam BBS Wijktheater veranderd in BBS Buurtpodium.

Rhea op YouTube

Op Facebook

LinkedIn