Zangles in 's-Hertogenbosch; zangles in Den Bosch; zingen is heerlijk; ervaren zangdocent; Rhea Knipscheer

Zingen is heerlijk
Er is veel te lezen over de weldadige werking van muziek op lichaam en geest. (zie blog) Bezig zijn met zingen geeft een goed gevoel. Door te zingen wordt de ademhaling dieper en rustiger. De dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond. Rhea geeft al ruim 25 jaar zanglessen, waarbij je deze fijne manier van zingen ervaart. Tijdens haar lessen merk je dat je met een goede techniek gemakkelijker en klankvoller zingt.

Individuele zanglessen
In individuele lessen werken we aan de zangtechniek. Middels oefeningen en de muziek die je graag zingt, leer je je stem optimaal te gebruiken. Een ander belangrijk onderdeel van deze lessen is de manier waarop een lied tot uitdrukking gebracht wordt: de interpretatie ervan. De lessen kunnen een half uur, drie kwartier of een uur duren en worden gegeven bij Rhea thuis in ‘s-Hertogenbosch.

Stemvorming voor koren
Ook koren kunnen werken aan hun ademhaling en zangtechniek voor een mooiere koorklank. Tijdens de lessen ervaren zangers en zangeressen dat je met een goede techniek gemakkelijker en klankvoller zingt. Zo wordt zingen nog meer genieten.

Geef een zangles cadeau
Zoek je een origineel cadeau voor iemand die van zingen houdt?
Dan is een zangles-voucher wellicht een mooi geschenk. Mail voor meer informatie en bestellingen naar: info@rheaknipcheer.nl.


Reactie’s van leerlingen:

Swannet:
Al jaren kom ik bij Rhea voor zanglessen. Rhea beschikt over een prachtige, heldere sopraanstem,is uitermate muzikaal, geeft de lessen in grote rust en is zeer duidelijk wat betreft uitleg en advies. Je voelt je meteen op je gemak,alles is ‘gewoon’ en tegelijkertijd bijzonder. En…. absoluut niet aan de dure kant,heel belangrijk! Rhea en ik hebben een paar keer samen opgetreden, ook dat ligt misschien in het verschiet. Dus: wie zingt ..gaat naar Rhea !! Veel plezier!

Hannie:
Een kennis attendeerde mij een aantal jaren geleden op zangpedagoge Rhea. Het klikte meteen en sindsdien heb ik zangles bij haar. Rhea is heel deskundig en inspirerend; heeft veel geduld en humor. Soms zingen we een duetje. Iedere keer kom ik voldaan terug van de les en kijk alweer uit naar de volgende.

 

Zangles in ‘s-Hertogenbosch