Zingen is heerlijk
Er is veel te lezen over de weldadige werking van muziek op lichaam en geest. (zie blog) Bezig zijn met zingen geeft een goed gevoel. Door te zingen wordt de ademhaling dieper en rustiger. De dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond. Rhea geeft al ruim 25 jaar zanglessen, waarbij je deze fijne manier van zingen ervaart. Tijdens haar lessen merk je dat je met een goede techniek gemakkelijker en klankvoller zingt.

Individuele zanglessen
In individuele lessen werken we aan de zangtechniek. Middels oefeningen en de muziek die je graag zingt, leer je je stem optimaal te gebruiken. Een ander belangrijk onderdeel van deze lessen is de manier waarop een lied tot uitdrukking gebracht wordt: de interpretatie ervan. De lessen kunnen een half uur, drie kwartier of een uur duren en worden gegeven bij Rhea thuis in ‘s-Hertogenbosch.

Nu met zangstrippenkaart:
11 zanglessen voor de prijs van 10.
(
zie tarieven)

Stemvorming voor koren
Ook koren kunnen werken aan hun ademhaling en zangtechniek voor een mooiere koorklank. Tijdens de lessen ervaren zangers en zangeressen dat je met een goede techniek gemakkelijker en klankvoller zingt. Zo wordt zingen nog meer genieten.

Geef een zangles cadeau
Zoek je een origineel cadeau voor iemand die van zingen houdt?
Dan is een zangles-voucher wellicht een mooi geschenk. Mail voor meer informatie en bestellingen naar: info@rheaknipcheer.nl.

Hoe de zanglessen worden ervaren lees je hier

Zangles in ‘s-Hertogenbosch