‘Lieve Rhea , binnen 10 seconden zit ik op de punt van m’n stoel en heb ik kippenvel op m’n armen…’ Dit is een uitspraak van zangeres en jurylid Charlotte Margiono in het programma Una Voce Particolare.

Luister en kijk hieronder naar de aria ‘Morrò, ma prima in grazia’ uit Un Ballo in Maschera van Giuseppe Verdi. Gezongen in 2010 voor dit NCRV-programma met l’Orchestre Particolare o.l.v. Jan Stulen:

Rhea treedt regelmatig op in concerten en verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijksmissen en uitvaarten. Zoek in haar repertoire naar uw lievelingsmelodieën. Mocht u een lied missen dan kan het, in overleg, vast wel ingestudeerd worden.

Met het Ulfts mannenkoor en Ernst Daniël Smid o.l.v. Piet van der Sanden

 

Naast haar werk als zangeres geeft Rhea al ruim 25 jaar zangles.
Lees elders op deze website meer daarover.

 

Haar eerste zanglessen kreeg Rhea van Thea Vermeulen-Peek. Een paar jaar later vervolgde zij haar zangstudie in Amsterdam bij Cora Canne-Meijer en Tom Sol. Tevens is zij gecoacht door Henk Kooijmans en Sigrid van der Linden.

Première Opera bla-bla

Rhea Knipscheer als Treemonisha in de gelijknamige opera van Scott Joplin

 

 

 

Rhea Knipscheer als Santuzza in Cavalleria Rusticana van Mascagni, samen met Angelique Wardenier en Morschi Franz bij la Mascotte in Emmeloord.

 

Wil je reageren?
Leuk!
Schrijf een reactie in het Gastenboek!
<3