‘Lieve Rhea , binnen 10 seconden zit ik op de punt van m’n stoel en heb ik kippenvel op m’n armen…’ dat zei zangeres en jurylid Charlotte Margiono in het programma Una Voce Particolare.

Luister en kijk hieronder naar de aria ‘Morrò, ma prima in grazia’ uit Un Ballo in Maschera van Giuseppe Verdi, gezongen tijdens dit NCRV-programma met l’Orchestre Particolare o.l.v. Jan Stulen:

Rhea treedt regelmatig op in concerten en verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijksmissen en uitvaarten. Zoek in haar repertoire naar uw lievelingsliederen. Mocht u een lied missen dan kan het, in overleg, vast wel ingestudeerd worden.

In 2017 ging haar eerste avondvullende programma Opera bla-bla in première. Deze unieke, interactieve, muzikale voorstelling, die met gemak ook middagen vult, is interessant voor zowel opera-kenners als voor beginners. In de agenda staat vermeld waar u Opera bla-bla kunt gaan bekijken en beluisteren.

Naast haar werkzaamheden als zangeres geeft Rhea al ruim 25 jaar zangles.

Première Opera bla-bla

Rhea Knipscheer als Treemonisha in de gelijknamige opera van Scott Joplin

 

Met het Ulfts mannenkoor en Ernst Daniël Smid o.l.v. Piet van der Sanden

 

Rhea Knipscheer als Santuzza in Cavalleria Rusticana van Mascagni, samen met Angelique Wardenier en Morschi Franz bij la Mascotte in Emmeloord.

 

Wil je reageren?
Leuk!
Schrijf een reactie in het Gastenboek!
<3